Apple Watch: Tον ερχόμενο Μάρτιο ξεκινάει η εμπορική του κυκλοφορία!

Όλα κατ' ευχήν για την Apple και το smartwatch της, καθώς μια νέα έκθεση επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία στο τέλος του μήνα Μαρτίου θα είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει την ευρεία διάθεση του νέου της προϊόντος και έχει οριστεί μέσα στον επόμενο μήνα να ξεκινήσει μια ειδική εκδήλωση της Apple, με σκοπό να μας κάνει μινι-σεμινάρια για τη χρηστικότητά του ρολογιού της.
Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι η εταιρεία αυτήν τη στιγμή εκτελεί μια σειρά εργασιών που αφορούν δοκιμές του λειτουργικού της συσκευής, ενώ είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι και με ελέγχους σχετικούς με την απόδοση της μπαταρίας. Επίσης, επιχειρούν να βελτιώσουν στο μέγιστο τον επαγωγικό μηχανισμό φόρτισης. Ανοικτό μένει το ενδεχόμενο να αναγκαστεί η εταιρεία να...

αναβάλει την έναρξη του νέου της smartwatch, ακόμη περισσότερο, σε περίπτωση που προκύψουν ζητήματα με το λειτουργικό ή την κατασκευή του. 


Θα προηγηθεί και ένα πρόγραμμα εξοικείωσης του νέου τους προϊόντος για τους εργαζομένους της Apple, ώστε να είναι σωστά καταρτισμένοι με αυτό. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 8 ημέρες και προγραμματίστηκε για τις 9-16 Φεβρουαρίου, με χώρο διεξαγωγής τα γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια ή στο Austin του Τέξας.


Σχόλια