Xbox One unboxing video, δες τι περιέχει το κουτί...!

Το πρώτο επίσημο unboxing video του Xbox One έρχεται από την ίδια τη Microsoft και αποκαλύπτει τι κρύβει η συσκευασία της νέας κονσόλας.
Αν και βρισκόμαστε ακόμη αρκετούς μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Xbox One, αλλά και του PlayStation 4, η μάχη των εντυπώσεων έχει ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο κονσόλες. Η Microsoft σε μια προσπάθεια να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος των αρνητικών κριτικών των προηγούμενων εβδομάδων κυκλοφόρησε το πρώτο unboxing video του Xbox One παρουσιάζοντας όλα τα...

μέρη και τα περιφερειακά της νέας κονσόλας που θα βρείτε μόλις ανοίξετε τη συσκευασία.
Εκτός από την Xbox One κονσόλα, το Kinect, το controller, το καλώδιο ρεύματος, το καλώδιο HDMI, τα φυλλάδια οδηγιών, κλπ., που ήδη γνωρίζαμε ότι θα εμπεριέχονται στη συσκευασία, ο “unboxer” της Microsoft, Larry Hryb, αποκαλύπτει το Xbox One Chat headset που θα συνοδεύει το κουτί της νέας κονσόλας. Η διάθεση του headset δωρεάν μαζί με το Xbox One αποτελεί ένα ευχάριστο νέο κυρίως για τους online gamers που η συνομιλία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι πλέον αναγκαία για τους περισσότερους.







Το Xbox One Chat headset θα περιλαμβάνεται σε όλες τις συσκευασίες του Xbox One από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας που αναμένεται το Νοέμβριο 2013. Αρχικά, η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι το headset θα πωλείται ξεχωριστά.

[via]

Σχόλια