Nέο Surface από τη Microsoft με Snapdragon 800 επεξεργαστή!

Οι πωλήσεις του Surface RT δεν ικανοποίησαν με τη Microsoft να αποτυγχάνει να λαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Έτσι φήμες θέλουν να ετοιμάζει νέες versions του tablet της, Surface RT στις οποίες θα χρησιμοποιεί Snapdragon επεξεργαστές της Qualcomm. Αυτή η κίνηση εξετάζεται προκειμένου η νέα έκδοση των tablets να διαθέτει ολοκληρωμένη LTE υποστήριξη αλλά και να γίνει πιο ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες συσκευές.
Φαίνεται λοιπόν ότι στην εταιρεία εργάζονται για τη βελτίωση τόσο του software όσο και του hardware της συσκευής ώστε να...

κινήσει πιο πολύ το ενδιαφέρον. Τώρα σε ότι αφορά το software η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει την έκδοση Windows RT 8.1 η οποία προσθέτει κάποιες νέες εφαρμογές όπως το Outlook που κάνουν την πλατφόρμα ακόμη πιο φιλική ειδικά για το χρήστη που έχει αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις. Όσον αφορά το hardware τώρα σκέψεις όπως η ενσωμάτωση του Snapdragon 800 που διαθέτει και ενσωματωμένο 4G chip αναμένεται να δυναμώσουν την RT πρόταση της Microsoft, η οποία να σημειώσουμε ότι έως τώρα διέθετε μόνο Wi-Fi και Bluetooth συνδεσιμότητα.

Πάντως τα πρώτα benchmarks του Snapdragon 800 δείχνουν πολύ δυνατά και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον επεξεργαστή σε εκδόσεις του Surface.Ο χρόνος θα δείξει!


Σχόλια