Το Instagram αποκτά βίντεο και 13 νέα live φίλτρα! [video]

Είναι επίσημο πλέον και διαθέσιμο για download. Το νέο Instagram 4.0 διαθέτει βίντεο διάρκειας μέχρι και 15 δευτερόλεπτα. Αν οι φωτογραφίες σας περιορίζουν, τώρα το Instagram video θα σας λύσει τα χέρια.
INSTAGRAM VIDEO ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ 13 ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ
Όπως και με τις φωτογραφίες, έτσι και με το βίντεο στο Instagram, η διαδικασία είναι απλή. Ανοίγετε το app, επιλέγετε την κάμερα και αυτό ήταν. Για βίντεο υπάρχει ένα μικρό κουμπί δίπλα...

από το κλασσικό κουμπί της φωτογραφικής. Μόλις το πατήσετε το UI αλλάζει και είστε πλέον έτοιμο να τραβήξετε βίντεο.
Σε αντίθεση με το Vine, το Instagram video είναι πιο προσεγμένο και πιο έξυπνο. Η ομάδα που σχεδίασε το app πραγματικά έκανε καταπληκτική δουλειά. Κάθε βίντεο μπορεί να αλλάξει χρώμα και φωτισμό όπως ακριβώς στις φωτογραφίες του Instagram. Με 13 νέα φίλτρα που μάλιστα λειτουργούν live, μπορείς να δεις άμεσα πως θα είναι το βίντεο ασπρό-μαύρο ή με έντονα χρώματα αμέσως. Όσοι δεν έχουν σταθερό χέρι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας που προσφέρει το Instagram. Χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει στο Vine και θα λύσει πολλά προβλήματα.
ΤΟ INSTAGRAM VIDEO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ CINEMA ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ VINE

Από εκεί και πέρα κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη. Το iPhone και το Android κάνουν focus εκεί που θα τους δείξει ο χρήστης με tap πάνω στην οθόνη. Η διάρκεια του βίντεο είναι μεγαλύτερη και φτάνει μέχρι και τα 15 δευτερόλεπτα με ελάχιστον χρόνο κάπου τα τρία δευτερόλεπτα ενώ κάθε διακοπή για αλλαγή σκηνής εμφανίζεται ως ξεχωριστό κομμάτι στο timeline του βίντεο.
Όλα αυτά με το ίδιο γνώριμο UI και χαρακτηριστικά από το upload και sharing με φωτογραφίες, μόνο που τώρα πρόκειται για βίντεο. Η νέα έκδοση του Instagram 4.0 με video είναι ήδη διαθέσιμη για το iPhone και το Android δωρεάν.


Σχόλια