Φήμη: H Google ετοιμάζει παιχνιδομηχανή, έξυπνο ρολόι και νέο Nexus Q! [video]

Σύμφωνα με την Wall Street Journal (η οποία συνήθως είναι αληθής), η Google ετοιμάζει τρεις "ξεχωριστές" Android συσκευές.
Το πρώτο project, σύμφωνα με τη φήμη, είναι μια παιχνιδοκονσόλα (ανάλογη του OUYA) που θα χρησιμοποιεί το Android και τη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που υπάρχουν ήδη, για να διοχετεύει τη διασκέδαση στις τηλεοράσεις μας! Η δεύτερη συσκευή είναι ένα smartwatch, ένα ρολόι που θα χρησιμοποιεί το Android και θα συνδέεται με smartphones και tablet, μεταφέροντας ειδοποιήσεις κ.λπ.
Τέλος, η τρίτη συσκευή είναι μια...

παραλλαγή προηγούμενης υλοποίησης, μια νέα έκδοση του Nexus Q. Η δεύτερη προσπάθεια δημιουργίας μιας συσκευής streaming μουσικής και ταινιών, στοχεύει στη διατήρηση χαμηλού κόστους, ώστε να γίνει διαθέσιμη και σε δευτερεύουσες αγορές εκτός των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της WSJ, οι νέες συσκευές θα "τρέχουν" την επόμενη έκδοση του Android, το Key Lime Pie, του οποίου τα νέα χαρακτηριστικά έχουν να κάνουν περισσότερο με μια πιο universal λειτουργία του λειτουργικού συστήματος σε πολλές και διαφορετικού τύπου συσκευές. Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε έχουμε να δούμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα τους επόμενους μήνες!

Σχόλια