Έρχονται και στο Facebook οι δημόσιες συζητήσεις, ανακοινώθηκαν τα hashtags.

Στο Facebook πλέον υιοθετήθηκε η λογική τού hashtag, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα οργάνωσης και αναζήτησης συγκεκριμένων δημοσίων συζητήσεων, στη ροή των νέων.
Από την εταιρεία ανακοινώθηκε επίσημα η ενεργοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού "δημοσίων συζητήσεων" πάνω στο οποίο εργαζόταν εδώ και μερικούς μήνες, και για πρώτη φορά είχε γραφτεί τον Μάρτιο.
Όπως γίνεται και στο Twitter, το Instagram και άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες πλέον έχουν τη δυνατότητα να...

δημιουργούν, να αναζητούν και να συμμετέχουνσε συγκεκριμένες συζητήσεις.
Τα hashtags στο Facebook είναι πλέον clickable (μέχρι στιγμής τα tweets και τα Instagram posts εμφανίζονταν σαν απλό κείμενο) κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες με ένα κλικ έχουν τη δυνατότητα να δουν τις σχετικές δημόσιες συζητήσεις για όποιο θέμα ενδιαφέρονται.
Όσον αφορά στα προσωπικά hashtags, ισχύουν οι ρυθμίσεις ιδιωτικότητας κάθε χρήστη, και θα μπορούν να βλέπουν τις συζητήσεις σας όποιοι εσείς επιτρέπετε.
Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ξεκίνησε ήδη να διατίθεται στους χρήστες, και θα εμπλουτιστεί τους επόμενους μήνες με σχετικές υπηρεσίες όπως τα trending hashtags.

Σχόλια