Οι Anonymous ξεκίνησαν ισχυρές επιθέσεις εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ !!!

Πριν λίγα λεπτά η συντακτική ομάδα του SecNews, έλαβε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αλλά και άκρως ανησυχητικές πληροφορίες που τυγχάνουν ειδικού χειρισμού.
Σύμφωνα με τον άγνωστο/άγνωστους πληροφοριοδότη/ες που επικοινώνησαν εκ μέρους των Anonymous μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος, έχει πραγματοποιηθεί ισχυρή κυβερνοεπίθεση με παράλληλη διαρροή δεδομένων σε κυβερνητικό δίκτυο υψίστης εθνικής σημασίας. Θυμίζουμε ότι οι Anonymous έχουν προειδοποιήσει, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για ισχυρά ηλεκτρονικά χτυπήματα στις 15/6/2013.Φαίνεται όμως ότι οι επιθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει ή βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας. Οι πληροφορίες αξιολογούνται...
αυτή την στιγμή από την συντακτική ομάδα του SecNews και εξειδικευμένους πραγματογνώμονες που βοηθούν εθελοντικά λόγω του είδους των πληροφοριών που έχουν κοινοποιηθεί ώστε να διαπιστώσουμε το μέγεθος και το είδος της επίθεσης που είναι φαινομενικά υπό εξέλιξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μήνυμα τους,η εγκυρότητα του οποίου ελέγχεται,διαφοροποιούν πλήρως την θέση τους σε σχέση με τους Έλληνες υποστηρικτές Anonymous που έχουν απειλήσει με DDoS επιθέσεις κυβερνητικές ιστοσελίδες και οργανισμούς.




Σχόλια