To iPhone 5S θα κυκλοφορήσει αυτό το Σεπτέμβριο μαζί με το φθηνότερο iPhone!

Ο Tim Cook κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple είπε ότι η εταιρεία δε θα ανακοινώσει κάποιο προϊών μέχρι το φθινόπωρο. Γιαυτό δεν μας εντυπωσιάζει το ότι αναλυτής της Citigroup λέει ότι το iPhone 5S θα κάνει την εμφάνιση του το Σεπτέμβριο μαζί με ένα φθηνότερο iPhone.
Σύμφωνα με παλιότερη αναφορά της Citigroup, η Apple θα καθυστερούσε το iPhone 5S λόγο προβλημάτων στη παραγωγή, και από Ιούνιο-Ιούλιο που ήταν να γίνει η ανακοίνωση του, θα γίνονταν το φθινόπωρο. Τώρα, η εταιρεία προβλέπει...
ότι η ανακοίνωση του θα γίνει το Σεπτέμβριο, ωστόσο δε θα έρθει μόνο του.
Σύμφωνα με την εταιρεία, μαζί με το 5S θα κάνει την εμφάνιση του και το φθηνότερο iPhone, ωστόσο δεν δίνει κάποια παραπάνω λεπτομέρεια. Είμαστε όμως σχεδόν σίγουροι ότι επειδή θα αφορά τις αναπτυσσόμενες αγορές, το φθηνότερο iPhone θα είναι από πλαστικό ενώ θα κουβαλάει μέσα του παλιότερη τεχνολογία.
Επιπλέον, η Citigroup λέει πως μαζί με το iPhone 5S και το φθηνότερο iPhone, θα γίνει και η ανακοίνωση του iPad 5 καθώς επίσης και του iPad mini 2.
Ξανά λέμε ότι οι παραπάνω “προβλέψεις” δεν θα έπρεπε να εντυπωσιάζουν κανέναν, διότι μετά τα λεγόμενα του Tim Cook το τοπίο καθάρισε αρκετά.

Σχόλια