To Windows Store Ξεπέρασε Τις 50.000 Εφαρμογές Για Το Windows 8 Και Windows RT

Λέγεται πως δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για τα Windows 8. Αλλά αυτό δεν είναι τελείως αληθινό. Σύμφωνα με τον ιστότοπο MetroStorScanner.com υπάρχουν τώρα περισσότερες από 50.000 εφαρμογές διαθέσιμες για τα Windows 8 και Windows RT, που μας κάνουν ψεύτες.
Ο ιστότοπος παρακολουθεί τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Windows Store. Αν είναι διαθέσιμη στο Windows Store θα την βρείτε και εδώ στον αντίστοιχο κατάλογο με τις σχετικές πληροφορίες.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο . υπάρχουν τώρα 50.304 εφαρμογές διαθέσιμες για τα Windows 8..,
αλλά οι προσθήκες μειώνονται από την παρουσίαση τους στις 8 Νοεμβρίου. Μάλιστα μέχρι τώρα, ο μέσος αριθμός νέων εφαρμογών που φτάνουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα , τουλάχιστον σύμφωνα με αυτή την πηγή,μειώνονται κάθε μήνα.
Συγκριτικά υπάρχουν 14.000 εφαρμογές στο MacApp Store και 376.144 εφαρμογές για το iPad.
Αλλά ακόμη και με 50.000 εφαρμογές, ένας χρήστης των Windows 8 όπως είμαι και εγώ, δύσκολα βρίσκει ελκυστικές εφαρμογές .  Εκτός από πολύ λίγες , οι υπόλοιπες είναι όχι πολύ επιτυχημένες μεταφορές από εφαρμογές iOS, και είναι προτιμότερο να μένεις με τις παραδοσιακές εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας.
 Είναι ξεκάθαρο πως η Microsoft σε κάποιο βαθμό πέτυχε τον στόχο της, 50.000 εφαρμογές σε τέσσερις μήνες είναι εντυπωσιακό, αλλά χρειάζεται ακόμη να δώσει κίνητρα στους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν ελκυστικές εφαρμογές σχεδιασμένες για τα Windows 8 από την αρχή και όχι στο τέλος.

Σχόλια