Δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε ξανά τις εφαρμογές σας, χάρη σε αυτό το jailbreak tweak

Το να αναβαθμίζει κάποιος τις εφαρμογές του δεν είναι δύσκολο, ωστόσο για κάποιο λόγο είτε το αγνοούμε είτε το ξεχνάμε. Υπάρχουν σχεδόν πάντα μερικά notification στο εικονίδιο του App Store που όταν τα βλέπουμε λέμε ότι σε λιγάκι θα κάνουμε τα update, αλλά στο τέλος πάντα το ξεχνάμε.
Γιαυτό και δημιουργήθηκε το jailbreak tweak, Auto App Updater. Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, με το tweak δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε ξανά το update των εφαρμογών.
Με το Auto App Updater μπορείτε...
να ρυθμίσετε το πόσο συχνά θέλετε να αναβαθμίζονται οι εφαρμογές (μπορείτε να το ρυθμίσετε στα 30 λεπτά και στις 1,2,3,6,12 και 24 ώρες) και το Auto App Updater θα ξεκινήσει να κατεβάζει τα updates των εφαρμογών στο background, όταν φυσικά υπάρχουν διαθέσιμα.
Όλα ελέγχονται μέσα από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, οπότε δεν θα προστεθεί ακόμα ένα εικονίδιο στην οθόνη σας, ενώ με το που το ρυθμίσετε δεν θα χρειαστεί να ξανά κάνετε τίποτα άλλο.
Το Auto App Updater είναι διαθέσιμο στο Cydia προς 2,99 δολάρια και μπορεί να πρόκειται για μια απλή εφαρμογή, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας σώσει χρόνο.

Σχόλια