BlueStacks: Όλα τα Παιχνίδια και οι Εφαρμογές του Android στον υπολογιστή!

To BlueStacks δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αυτόνομη Virtual Machine που τρέχει εφαρμογές για Android σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows XP, Vista, 7 ή 8, καθώς και σε Mac OS.
Παρ' ότι βρίσκεται ακόμα σε μορφή Beta, στην πράξη είναι αρκετά σταθερό, και βελτιώνεται συνεχώς, υποστηρίζοντας πάνω από 750.000 εφαρμογές, ενώ έχει δεχτεί περισσότερα από 5.000.000 downloads.
Το μόνο που έχετε να κάνετε...
για να προσθέσετε και το δικό σας download στο μετρητή, είναι να μπείτε στη σελίδα http://www.bluestacks.com/
1-download
Η εγκατάσταση δεν έχει καμία ιδιαίτερη δυσκολία, ούτε τίποτα που χρειάζεται να προσέξετε. Με λίγα κλικ και λίγη υπομονή, είστε έτοιμοι. Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί και θα ξεκινήσει αυτόματα να τρέχει.

Περιβάλλον

Το BlueStacks ξεκινάει ξεκινάει σε full screen, για να το κάνετε παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί toggle fullscreen κάτω δεξιά.
2-toggle-full-screen
Το ποντίκι λειτουργεί κανονικότατα, οπότε ακόμα κι αν δεν έχετε το super laptop με οθόνη αφής, θα μπορέσετε να χειριστείτε το σύστημα κανονικά.
Η αρχική οθόνη του προγράμματος ονομάζεται Top Charts, στην οποία αναγράφονται 25 δημοφιλή παιχνίδια.
2-top-charts
Απλά, έχετε υπ' όψιν πως ο χειρισμός γίνεται με τη λογική κινητού, πχ για να δείτε τα αντικείμενα παρακάτω στη λίστα των εφαρμογών θα πρέπει να κάνετε drag προς τα επάνω.
Αν κάνετε drag τη μπάρα στο επάνω μέρος, ακριβώς όπως και σε ένα κινητό, θα έχετε πρόσβαση στο μενού με τα μηνύματα του συστήματος.
3-top-bar
Στο κουμπί My Apps θα μπορείτε να βλέπετε τις εφαρμογές που έχετε εσείς εγκαταστήσει.
4-my-apps

Ρυθμίσεις

Κάνοντας κλικ στο 1-Click sync, το σύστημα σας ενημερώνει πως πρέπει να ενεργοποιήσετε το AppStore και στη συνέχεια να ρυθμίσετε το 1-Click Sync. Πατήστε Continue.
5-setup
Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες επί της οθόνης για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στη Google.
7-sync
Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία, θα βρεθείτε ξανά στην οθόνη του One time setup, για να στήσετε το 1-Click Sync, μέσα από το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε με ένα κλικ μια εφαρμογή από το bluestack στο κινητό σας. Για να συνεχίσετε, θα πρέπει να έχετε συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή.
8-connect
Τέλος, για να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο γραναζάκι
9-rythmiseis
Θα εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων
10-menu
Η πιο σημαντική από αυτές είναι η πρώτη, το Cloud Connect. Με αυτή μπορείτε να συνδέσετε το android κινητό με την εφαρμογή, και μέσω του Cloud να μεταφέρετε τις εφαρμογές, τα SMS, τις φωτογραφίες, κάνοντας ένα πλήρες backup.
11-appsize

Σαν Έτοιμοι από Καιρό, σαν Androiμένοι

Πλέον, το μόνο που έχετε να κάνετε για να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι είναι να πάτε στο μεγεθυντικό φακό της αναζήτησης και να γράψετε τον τίτλο
12-find
Ένα κλικ στο Install και μετά την εγκατάσταση είστε έτοιμοι.
13-angry-birds

Σχόλια